Förbättra lånen och få mer pengar till kamerautrustning

Det är roligt att filma och fotografera. Problemet är att bra utrustning inte är gratis. Genom att lägga om dina lån kan du snabbt och lätt få mer pengar i plånboken.

Förbättra lånen

När du förbättrar dina lån får du ner räntan. Låt oss säga att du har en kamera, dator och bil på avbetalning. Lånen ligger på mellan 10 000-70 000 kronor idag. Tre olika lån som varje månad ska betalas av. Troligtvis har du särskilt hög ränta på kameran och datorn. Det är ju därför som det är så enkelt att köpa på avbetalning: finansieringsinstituten tjänar jättebra på din ränta. När du väljer att förbättra lånen med Advisa tar du ett stort lån som kan betala av dina mindre lån, men med lägre ränta. Då kan du snabbare bli skuldfri och slipper betala extra ränta varje månad. En annan fördel med att lägga om lånen är att du bara är skyldig en part pengar, istället för 2-5 olika banker. Gör ett aktivt beslut för din ekonomi och framtid och förbättra dina lån med Advisa som har stor erfarenhet av att hjälpa privatpersoner till bättre ekonomi. Genom att ansöka om lån via Advisa får du bara en kreditupplysning hos UC, trots att de jämför flera banker.

Inkomst på dina filmer

Idag har du stora möjligheter att tjäna pengar på dina filmer. Det finns flera sätt som du kan välja mellan eller kombinera. Först och främst kan du skapa en Youtubekanal där du lägger upp dina filmer. För att få mycket trafik bör du dock nischa dig. Du kan till exempel skapa en kanal om att filma. Filmteknik, inställningar och hur man redigerar. Intresset för att filma och fördjupa sig inom filmproduktion är stort. Du kan också filma något särskilt, som natur. Det är många som gillar att titta på musik med skön musik på Youtube. För många är det ett sätt att slappna av och rent av somna på. För det tredje kan du skapa en resekanal. Om du gillar att resa kan du lätt få många tittare om du kan fånga natur, städer och skeenden på ett särskilt sätt.

Du kan också sälja dina filmer och få passiv inkomst. De stora bildbankerna som Istock och Shutterstock har både foton och filmer. Det finns också sajter som bara säljer filmer. Intresset för att köpa bra filmsekvenser på mellan 30 sekunder till 10 minuter är jättestort. Det är många företag och content creators som influencers, bloggare och webbshoppar som använder det. Du kan också sälja en film exklusivt till en kund. Då får bara det företaget använda filmen och du får bättre betalt.

Skaffa drönare

Förutom att förbättra dina lån med Advisa kan du också skaffa en drönare. Med en drönare kan du både skapa snygga filmer och sälja din tjänst. Det är många, både kommuner och företag, som har nytta av att få en särskild yta filmad. Skogsägare kan föredra att du filmar ett område med din drönare än att de behöver gå över hela området till fots. Kommuner har stor nytta av att hyra in en drönare inför byggprojekt, för att kolla skogsområden och för att skapa maffiga reklamfilmer. Det finns mycket du kan göra för att både spara och tjäna pengar, och på så sätt få mer pengar att lägga på kamerautrustning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *